UPHILL RUN

Vuokatti Uphill Run - uusi ylämäkijuoksutapahtuma perjantaina 28.8.2020!

Halti Outdoor Weekendin perjantai-iltaan tulee uutta sykettä! Halti Outdoor Weekend avataan jatkossa ylämäkijuoksutapahtumalla, joka toimii samalla prologina lauantain perinteiselle polkujuoksupäivälle. Uusi Vuokatti Uphill Run on tarkoitettu niin huipuille ja kuntoilijoille kuin lapsille ja perheillekin. Tapahtumaan oman viehätyksensä tuo hämärä/pimeä, jonka vuoksi reitti on viitoitettu ulkotulilla ja osallistujille suositellaan otsalampun käyttöä. Tapahtuma toteutetaan ensimmäisellä kerralla osana kokeneen polkujuoksijan liikunnanohjaajan (AMK) opinnäytetyötä.

Vuokatti Uphill Runin 2020 ilmoittautuminen avataan 15.6.2020, mikäli covid-19 pandemiaan liittyvät rajoitukset sallivat tapahtuman järjestämisen ja järjestäminen on muutoinkin vastuullisuusseikat huomioiden mahdollista.

Nyt pääset vaikuttamaan itse tapahtuman sisältöön!

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa tapahtumaan reittiin ja sisältöön vastaamaalla alla olevasta linkistä avautuvaan kyselyyn. Kyselyssä voit äänestää kolmesta reittivaihtoehdosta sekä esittää toiveita/vinkkejä tapahtuman sisältöön liittyen. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan osallistuminen Halti Outdoor Weekend ja Vuokatti Uphill Run 2020 -tapahtumiin. Kysely on auki 29.5.2020 asti.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä


TERVETULOA MUKAAN, YLÄMÄESSÄ NÄHDÄÄN!

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi