Joogavaellus

Rentoudu Joogavaelluksella lauantaina 29.8.2020!


Nimensä mukaisesti Joogavaellus on joogaharjoittelua rauhoittavassa metsäympäristössä. Halti Outdoor Weekendin Joogavaelluksessa yhdistyvät sekä joogan kehoa ja mieltä parantavat elementit, että suomalaisen metsän rauhoittava vaikutus.

Halti Outdoor Weekendin Joogavaellus koostuu muutaman kilometrin vaellusosuudesta, joogasessiosta ja rentoutumisharjoituksesta. Vaellusjoogassa tehdään kehoa avaavia jooga-asanoita ja aistitaan luontoa kaikilla viidellä aistilla. Lopputuloksena ihminen palaa luonnolliseen olotilaan ja nykyhetkeen.

Tutkimusten mukaan metsäkylvyt mm. alentavat verenpainetta, tehostavat aineenvaihduntaa ja lievittävät masennusta. Lisäksi metsä parantaa tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä.
Tervetuloa voimaan hyvin Halti Outdoor Weekendin Joogavaellukselle lauantaina 29.8.2020.

Ohjaaja:

Joogaohjaajanasi toimii Karri Takko, 37-vuotias perheen isä, hyvinvointivalmentaja ja jooganopettaja. ”Kävin ensimmäisellä joogatunnillani yli kymmenen vuotta sitten Intiassa, minkä jälkeen jooga on ollut osa elämääni. Olen käynyt myöhemmin useita kertoja Intiassa, joogan synnyinmaassa, harjoittelemassa ja oppimassa lisää. Yhdistelen tunneillani itse parhaimmiksi kokemani liikkeet ja harjoitteet. Nyt opetan perinteisiä intialaisia harjoitteita Suomessa ja pyrin yhdistämään harjoitteiden tehokkuuden meille pohjoiseen sopivalla tavalla, josta metsäjooga on hyvä esimerkki.”

Namaste.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi