Metsäjooga

Rentoudu metsäjoogassa sunnuntaina 8.9.2019!


Nimensä mukaisesti metsäjooga on joogaharjoittelua rauhoittavassa metsäympäristössä. Halti Outdoor Weekendin metsäjoogassa yhdistyvät sekä joogan kehoa ja mieltä parantavat elementit, että suomalaisen metsän rauhoittava vaikutus.

Halti Outdoor Weekendin metsäjooga koostuu muutaman kilometrin vaellusosuudesta, joogasessiosta ja rentoutumisharjoituksesta. Metsäjoogassa tehdään kehoa avaavia jooga-asanoita ja aistitaan luontoa kaikilla viidellä aistilla. Lopputuloksena ihminen palaa luonnolliseen olotilaan ja nykyhetkeen.

Tutkimusten mukaan metsäkylvyt mm. alentavat verenpainetta, tehostavat aineenvaihduntaa ja lievittävät masennusta. Lisäksi metsä parantaa tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä.
Tervetuloa voimaan hyvin Halti Outdoor Weekendin metsäjoogaan sunnuntaina 8.9.2019 klo 10.00-12.00!

OHJAAJA:

Joogaohjaajanasi toimii Karri Takko, 37-vuotias perheen isä, hyvinvointivalmentaja ja jooganopettaja. ”Kävin ensimmäisellä joogatunnillani yli kymmenen vuotta sitten Intiassa, minkä jälkeen jooga on ollut osa elämääni. Olen käynyt myöhemmin useita kertoja Intiassa, joogan synnyinmaassa, harjoittelemassa ja oppimassa lisää. Yhdistelen tunneillani itse parhaimmiksi kokemani liikkeet ja harjoitteet. Nyt opetan perinteisiä intialaisia harjoitteita Suomessa ja pyrin yhdistämään harjoitteiden tehokkuuden meille pohjoiseen sopivalla tavalla, josta metsäjooga on hyvä esimerkki.”

Namaste.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi