Halti Outdoor Weekend

Luontoliikkujan syksyn kohokohta Vuokatin vaaroilla

Halti Outdoor Weekend on syyskauden avaustapahtuma Vuokatin vaaramaisemissa. Tapahtuma kokoaa yhteen vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn harrastajat. Matkaan kannattaa lähteä koko perheellä, sillä tarjontaa löytyy niin polkujuosuharrastajille, leppoisammasta vaeltamisesta kiinnostuneille kuin perheen pienimmillekin. 

Tapahtuman ytimen muodostavat Suomen vanhin vaellustapahtuma Vuokatin Vaellus sekä polkujuoksukilpailu. Viikonlopun täydentävät maastopyörä -vaellus, koiravaellus sekä pienten lasten perheille suunnattu perhevaellus. Ja onpa tarjonnassa mukana myös rentouttavaa joogavaellus.

Tapahtuman pääareenan muodostavat Vuokatin vaarat, joista kukin voi nauttia tavallaan. Toiselle ne tarjoavat fyysisiä haasteita, kun taas toinen löytää niistä unohtumattomia vaelluselämyksiä. Pisimmillä vaellusreiteillä osallistujat pääsevät kokemaan mm. Vuokatin UKK-reitin legendaarisen 13 vaaran ylityksen. 

Vuokatista löytyy Halti Outdoor Weekendin aikaan myös paljon muuta oheisohjelmaa ja tekemistä. Onhan kyseessä Suomen monipuolisin lomakeskus. Myös majoitustarjontaa löytyy jokaiseen makuun, ja mikä parasta – aivan läheltä Vuokatin Urheiluopiston tapahtumakeskusta.

TERVETULOA MUKAAN KAIKKIEN AIKOJEN OUTDOOR -TAPAHTUMAAN!


Toimivat ja näyttävät vaellusvarusteet löydät Halti Outdoor -mallistosta!

Seuraa meitä facebookissa @haltioutdoorweekend

Halti Outdoor Weekend
2020-11-14T08:55:19

Hyvää Vuoden harmainta päivää 💜🤍💜🤍

Halti Outdoor Weekend
2020-10-14T11:54:37

Keltainen touko eikun siis lokakuu 🍂 💛🎶

Halti Outdoor Weekend
2020-09-28T16:43:33

Kainuussa ruska alkaa olla kommeimmillaan 😍🍁 Tervetuloa vaeltamaan ja nauttimaan syksystä Kainuun korpimaisemiin! 🧡

Halti Outdoor Weekend
2020-09-25T11:16:23

🖤 Vuokatin Seikkailupuisto kutsuu Sinut yökiipeilylle 🖤 🌚 lauantaina 10.10.2020 klo 17.30-21.30 ja 🌚 lauantaina 17.10.2020 klo 17.30-21.30 Lähde seikkailulle Vuokatin yläilmoihin ja valloita puiden latvat pimeässä syysillassa otsalampun kajossa 🌝🌲🌲🌲 Varaa elämyksesi ennakkoon, sillä paikkoja on rajoitetusti! 💥https://vuokatinseikkailupuisto.com/ 👈

Seuraa meitä Instagramissa @haltioutdoorweekend

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi