Halti Outdoor Weekend

Luontoliikkujan syksyn kohokohta Vuokatin vaaroilla

Halti Outdoor Weekend on syyskauden avaustapahtuma Vuokatin vaaramaisemissa. Tapahtuma kokoaa yhteen vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn harrastajat. Matkaan kannattaa lähteä koko perheellä, sillä tarjontaa löytyy niin polkujuosuharrastajille, leppoisammasta vaeltamisesta kiinnostuneille kuin perheen pienimmillekin. 

Tapahtuman ytimen muodostavat Suomen vanhin vaellustapahtuma Vuokatin Vaellus sekä Vuokatti Trail Challenge -polkujuoksutapahtuma. Viikonlopun täydentävät maastopyörä -vaellus, koiravaellus sekä pienten lasten perheille suunnattu perhevaellus. Ja onpa tarjonnassa mukana myös rentouttavaa metsäjoogaa.

Tapahtuman pääareenan muodostavat Vuokatin vaarat, joista kukin voi nauttia tavallaan. Toiselle ne tarjoavat fyysisiä haasteita, kun taas toinen löytää niistä unohtumattomia vaelluselämyksiä. Pisimmillä vaellusreiteillä osallistujat pääsevät kokemaan mm. Vuokatin UKK-reitin legendaarisen 13 vaaran ylityksen. 

Vuokatista löytyy Halti Outdoor Weekendin aikaan myös paljon muuta oheisohjelmaa ja tekemistä. Onhan kyseessä Suomen monipuolisin lomakeskus. Myös majoitustarjontaa löytyy jokaiseen makuun, ja mikä parasta – aivan läheltä Vuokatin Urheiluopiston tapahtumakeskusta.

TERVETULOA MUKAAN KAIKKIEN AIKOJEN OUTDOOR -TAPAHTUMAAN!


Toimivat ja näyttävät vaellusvarusteet löydät Halti Outdoor -mallistosta!

Seuraa meitä facebookissa @haltioutdoorweekend

Halti Outdoor Weekend
2019-09-04T12:33:11

Halti Outdoor Weekend on cool paikassa Vuokatti.
Halti Outdoor Weekend 2019 starttaa ylihuomenna perjantaina, ja missä säässä! 👌🌞 Tule nauttimaan syksyisistä auringonsäteistä Vuokatin vaaroille lauantaina 7.9. vaelluksen, koiravaelluksen, pyörävaelluksen tai polkujuoksun pariin ja sunnuntaina 8.9. rentouttavalle metsäjoogavaellukselle ja perhevaellukselle! 🚶‍♀️🏃‍♂️🚴‍♀️🧘‍♂️🌲 Ilmoittaudu mukaan etukäteen osoitteessa https://www.outdoorweekend.fi 👈 tai tapahtuma-aamuna Vuokattihallilla! 💚

2019-09-03T18:00:01

Halti Outdoor Weekend on paikassa Vuokatti.
Pyöräily on ihanaa, mutta vielä ihanampaa se on porukalla! 😍 🚲Vielä mahdut mukaan pyörävaellukselle lauantaina 7.9! 🚲Pyörävaelluksella on kaksi matkavaihtoehtoa: lyhyt 12km reitti ja pidempi 22km reitti mahtavissa Vuokattin vaaramaisemissa! 🚲Mikä parasta reiteillä on oppaat mukana niin et taatusti pääse eksymään.

2019-09-02T11:13:38

Värikästä ja ihanan aurinkoista syksyn ensimmäistä viikkoa! 😍🍁 Joko olet huomannut, että Halti Outdoor Weekend 2019 reittikartat ja osallistujaohjeet on päivitetty sekä vaelluksen, koiravaelluksen, pyörävaelluksen että polkujuoksun osalta osoitteeseen https://www.outdoorweekend.fi/ 👈 Nyt on hyvä aika käydä fiilistelemässä reittejä ja ohjeita, sillä syyskausi avataan virallisesti tasan neljän yön päästä! 🚶‍♂️🏃‍♀️🚴‍♂️🍂🌲

2019-09-01T13:21:48

🐶 Jätä kaikki ylimääräiset kotihommat hetkeksi 🐶 Istu alas ja nouda ilmoittautuminen ensi viikon lauantaina 7.9. järjestettävälle Halti Outdoor Weekendin koiravaellukselle osoitteesta https://www.outdoorweekend.fi 🐶 Tule viettämään syyskauden avaustapahtumaa parhaan ystäväsi kanssa 🐶 Paikka Vuokatin vaaramaisemissa

Seuraa meitä Instagramissa @haltioutdoorweekend

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi