Metsäjooga

Rentoudu metsäjoogan merkeissä!

Nimensä mukaisesti metsäjooga on joogaharjoittelua rauhoittavassa metsäympäristössä. Halti Outdoor Weekendin metsäjoogat koostuvat helpoista perustason harjoitteista, joten joogasessiot sopivat erinomaisesti myös niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta joogasta.

Metsäjoogasessioita järjestetään sekä perjantaina 7.9. että sunnuntaina 9.9. Perjantain jooga sopii mainiosti kehon ja mielen rentouttavaksi harjoitteeksi ennen seuraavan päivän polkujuoksu- tai vaellushaasteita. Sunnuntain jooga taas palauttaa kehoa mukavasti edellisen päivän koitoksista. 

Katso esite TÄSTÄ

Aikataulu:

Perjantai 7.9. klo 16 ja 18

Tunnin ohjaa Susanna Homanen, joogaopettaja (ryt200), psykologi ja metsämieliohjaaja. Susanna on Hetki joogaa luontoa ja hyvinvointia -yrittäjä ja hänen tavoitteena on edistää kanssaihmisten hyvinvointia kokonaisvaltaisella otteella. www.hetkipalvelut.fi

Osallistumismaksu: 10 euroa

Ilmoittautuminen: tapahtumat@kainuunliikunta.fi

Maksu: paikan päällä

Sunnuntai 9.9. klo 10, 12 ja 14

Tunnin ohjaa joogaopettaja ja erä- ja luonto-opas Saija Taivalmäki.

Osallistumismaksu: 10 euroa

Ilmoittautuminen: tapahtumat@kainuunliikunta.fi

Maksu: paikan päällä

Jooga sopii mainiosti kehon ja mielen huolloksi ennen ja jälkeen vaelluksen. Metsäjoogatunnilla keskitymme erityisesti vaeltajille sopiviin kehoa vahvistaviin ja liikkuvuutta lisääviin liikkeisiin sekä lempeisiin venytyksiin. Kaikki kiinnostuneet ikään ja kuntoon katsomatta ovat tervetulleita osallistumaan, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Joogasalina metsä, mattona sammalpeite, mukaasi tarvitset vain joustavat vaatteet, vesipullon ja avoimen mielen. 

Namaste.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi