Halti Outdoor Weekend

Luontoliikkujan syksyn kohokohta Vuokatin vaaroilla

Halti Outdoor Weekend on uusi syyskauden avaustapahtuma Vuokatin vaaramaisemissa. Tapahtuma kokoaa yhteen vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn/fatbike harrastajat. Matkaan kannattaa lähteä koko perheellä, sillä tarjontaa löytyy niin trail running -harrastajille, leppoisammasta vaeltamisesta kiinnostuneille kuin perheen pienimmillekin. 

Tapahtuman ytimen muodostavat Suomen vanhin vaellustapahtuma Vuokatin Vaellus sekä Vuokatti Trail Challenge -polkujuoksutapahtuma. Viikonlopun täydentävät tunnelmallisen telttayöpymisen sisältävä Vuokatin Yövaellus, Fatbike -vaellus, melontavaellus, koiravaellus ja pienten lasten perheille suunnattu perhevaellus. 

Tapahtuman pääareenan muodostavat Vuokatin vaarat, joista kukin voi nauttia tavallaan. Toiselle ne tarjoavat fyysisiä haasteita, kun taas toinen löytää niistä unohtumattomia vaelluselämyksiä. Pisimmillä vaellusreiteillä osallistujat pääsevät kokemaan mm. Vuokatin UKK-reitin legendaarisen 13 vaaran ylityksen. Ultramatkan polkujuoksijat saavat kokea Vuokatin vaarajonon ylityksen jopa kaksi kertaa. 

Vuokatista löytyy Halti Outdoor Weekendin aikaan myös paljon muuta oheisohjelmaa ja tekemistä. Onhan kyseessä Suomen monipuolisin lomakeskus. Myös majoitustarjontaa löytyy jokaiseen makuun, ja mikä parasta – aivan läheltä Vuokatin Urheiluopiston tapahtumakeskusta.

TERVETULOA MUKAAN KAIKKIEN AIKOJEN OUTDOOR -TAPAHTUMAAN!


Tutustu Halti Outdoor -mallistoon tästä.

Seuraa meitä facebookissa @outdoorwknd

Halti Outdoor Weekend
2018-01-09T17:08:28

Tällä paikalla on nyt lunta öbaut metri, mutta eipä aikakaan kun on jo kesä, syksy ja vaeltajan kohokohta. Ole tarkkana, Halti Outdoor Weekendin 7.-9.9.2018 ilmoittautuminen avataan tammikuun lopussa osoitteessa: www.outdoorweekend.fi

Halti Outdoor Weekend
2017-12-31T13:04:48

Halti Outdoor Weekend lisäsi 4 uutta kuvaa.
Reipasta uutta vuotta! 🎆 Nyt nautitaan talven outdoor keleistä!

Halti Outdoor Weekend
2017-12-24T06:26:38

Rauhallista ja mukavaa Joulua kaikille ulkoilmaihmisille!

Halti Outdoor Weekend
2017-12-08T13:41:43

Ensi syksyn Halti Outdoor Weekendin raamit ja sisällöt alkavat olla kohdillaan. Pysykää kanavilla - tarjonta julkaistaan ihan lähiaikoina!

Seuraa meitä Instagramissa @outdoorwknd

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi