Halti Outdoor Weekend

Luontoliikkujan syksyn kohokohta Vuokatin vaaroilla

Halti Outdoor Weekend on syyskauden avaustapahtuma Vuokatin vaaramaisemissa. Tapahtuma kokoaa yhteen vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn harrastajat. Matkaan kannattaa lähteä koko perheellä, sillä tarjontaa löytyy niin trail running -harrastajille, leppoisammasta vaeltamisesta kiinnostuneille kuin perheen pienimmillekin. 

Tapahtuman ytimen muodostavat Suomen vanhin vaellustapahtuma Vuokatin Vaellus sekä Vuokatti Trail Challenge -polkujuoksutapahtuma. Viikonlopun täydentävät tunnelmallisen telttayöpymisen sisältävä Vuokatin Yövaellus, Fatbike/maastopyörä -vaellus, melontavaellus, koiravaellus sekä pienten lasten perheille suunnattu perhevaellus. Ja onpa tarjonnassa mukana myös rentouttavaa metsäjoogaa sekä ennen vaelluksia ja polkujuoksia että niiden jälkeen.

Tapahtuman pääareenan muodostavat Vuokatin vaarat, joista kukin voi nauttia tavallaan. Toiselle ne tarjoavat fyysisiä haasteita, kun taas toinen löytää niistä unohtumattomia vaelluselämyksiä. Pisimmillä vaellusreiteillä osallistujat pääsevät kokemaan mm. Vuokatin UKK-reitin legendaarisen 13 vaaran ylityksen. Ultramatkan polkujuoksijat saavat kokea Vuokatin vaarajonon ylityksen jopa kaksi kertaa. 

Vuokatista löytyy Halti Outdoor Weekendin aikaan myös paljon muuta oheisohjelmaa ja tekemistä. Onhan kyseessä Suomen monipuolisin lomakeskus. Myös majoitustarjontaa löytyy jokaiseen makuun, ja mikä parasta – aivan läheltä Vuokatin Urheiluopiston tapahtumakeskusta.

TERVETULOA MUKAAN KAIKKIEN AIKOJEN OUTDOOR -TAPAHTUMAAN!


Toimivat ja näyttävät vaellusvarusteet löydät Halti Outdoor -mallistosta!

Seuraa meitä facebookissa @outdoorwknd

Halti Outdoor Weekend
2018-06-14T09:56:39

Vuh, Vuh! 🐶🐕 Halti Outdoor Weekendissä 7.-9.9.2018 on nyt tarjolla koiraihmisille ikioma koiravaellus ❤️ Lähde siis nauttimaan syksyisistä vaaramaisemista yhdessä pörröisen ystäväsi kanssa. Ja viikonlopusta löytyy tarjontaa toki myös muillekin perheenjäsenille 😉 Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.outdoorweekend.fi Ps. Ilmoittaudu mukaan 30.6. mennessä, niin saat upean Haltin t-paidan kaupan päälle!

Halti Outdoor Weekend
2018-05-31T05:10:43

Älä tee avotulta metsäpalovaroituksen aikana! 🔥 Aurinkoisen ja sateettoman kevään vuoksi koko Suomessa on voimassa metsäpalovaroitus ja se on muuttumassa historiallisen korkeaksi 🌲🌞 Retkeilyillmat ovat upeat, joten ota kahvit mukaan termospulloon ja nauti retkieväät taskulämpiminä 🥪☕ Avotulta ei saa tehdä tällä hetkellä minnekään, ei edes retkeilykohteiden rakennetuille tulipaikoille ☝️ Jos näet maastopalon, ilmoita asiasta välittömästi hätänumeroon 112. Pelastuslaitokset suosittelevat lataamaan kännykkään 112 Suomi-sovelluksen, jonka kautta hätänumeroon soitettaessa onnettomuuspaikan tarkka sijainti välittyy hätäkeskukselle automaattisesti, ja apu löytää nopeammin perille 🚒

Halti Outdoor Weekend
2018-05-30T09:26:48

Tasan 100 päivän päästä mennään! 💪😎 7.-9.9.2018 luvassa on mm. 👊 20-30 km maastopyöräilyä, 👊 115 km, 57 km, 42 km tai 22 km polkujuoksua, 👊 12 km tai 20 km vaellusta, 👊 20 km yövaellusta, 👊 10 km koiravaellusta sekä kymmeniä lapsia perhevaelluksella, useita meloen taitettuja kilometrejä, muutama metsäjoogasessio sekä lukematon määrä fyysisiä haasteita ja unohtumattomia vaelluselämyksiä ❤️ Älä odota enää sekuntiakaan, vaan ilmoittaudu mukaan NYT kaikkien aikojen outdoor-tapahtumaan! Linkki kommenteissa 👇

Halti Outdoor Weekend
2018-05-23T07:14:33

Onhan Sinulla Halti Outdoor Weekend ❤️ 7.-9.9.2018 jo kalenterissasi? Ilmoittaudu mukaan 30.6. mennessä, niin saat kaupan päälle Haltin t-paidan! Luvassa on syksyn upein outdoor -viikonloppu vaelluksen, polkujuoksun, maastopyöräilyn, melonnan ja metsäjoogan merkeissä. Ja perheen pienimmille tietysi oma toiminnallinen perhevaellus yhdessä vanhempien tai isovanhempien kanssa. Lue lisää: www.outdoorweekend.fi

Seuraa meitä Instagramissa @outdoorwknd

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi