Halti Outdoor Weekend

Luontoliikkujan syksyn kohokohta Vuokatin vaaroilla

Halti Outdoor Weekend on syyskauden avaustapahtuma Vuokatin vaaramaisemissa. Tapahtuma kokoaa yhteen vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn harrastajat. Matkaan kannattaa lähteä koko perheellä, sillä tarjontaa löytyy niin trail running -harrastajille, leppoisammasta vaeltamisesta kiinnostuneille kuin perheen pienimmillekin. 

Tapahtuman ytimen muodostavat Suomen vanhin vaellustapahtuma Vuokatin Vaellus sekä Vuokatti Trail Challenge -polkujuoksutapahtuma. Viikonlopun täydentävät tunnelmallisen telttayöpymisen sisältävä Vuokatin Yövaellus, Fatbike/maastopyörä -vaellus, melontavaellus, koiravaellus sekä pienten lasten perheille suunnattu perhevaellus. Ja onpa tarjonnassa mukana myös rentouttavaa metsäjoogaa sekä ennen vaelluksia ja polkujuoksia että niiden jälkeen.

Tapahtuman pääareenan muodostavat Vuokatin vaarat, joista kukin voi nauttia tavallaan. Toiselle ne tarjoavat fyysisiä haasteita, kun taas toinen löytää niistä unohtumattomia vaelluselämyksiä. Pisimmillä vaellusreiteillä osallistujat pääsevät kokemaan mm. Vuokatin UKK-reitin legendaarisen 13 vaaran ylityksen. Ultramatkan polkujuoksijat saavat kokea Vuokatin vaarajonon ylityksen jopa kaksi kertaa. 

Vuokatista löytyy Halti Outdoor Weekendin aikaan myös paljon muuta oheisohjelmaa ja tekemistä. Onhan kyseessä Suomen monipuolisin lomakeskus. Myös majoitustarjontaa löytyy jokaiseen makuun, ja mikä parasta – aivan läheltä Vuokatin Urheiluopiston tapahtumakeskusta.

TERVETULOA MUKAAN KAIKKIEN AIKOJEN OUTDOOR -TAPAHTUMAAN!


Toimivat ja näyttävät vaellusvarusteet löydät Halti Outdoor -mallistosta!

Seuraa meitä facebookissa @outdoorwknd

Halti Outdoor Weekend
2018-08-11T11:36:00

"Syksyllä Vuokatti tarjoaa kyllä ihan parastaan, tulkaa mukaan vaeltamaan!"🍂❤️ - Jenna Laukkanen Halti Outdoor Weekend 7.-9.9.2018 on syksyn monipuolisin vaellusviikonloppu, lue lisää: www.outdoorweekend.fi

Halti Outdoor Weekend
2018-08-10T12:54:02

Koiraihmisille muistutuksena, että Halti Outdoor Weekendissä on nyt ikioma 10 km koiravaellus 🐕 Ja karvakuonoille luvassa tietysti myös pieni Hau-Hau Champion yllätys! #hauhauchampion #hauvantai #koirakansa.

Halti Outdoor Weekend
2018-08-09T12:55:24

Halti Outdoor Weekend lisäsi 4 uutta kuvaa.
🍂Syysvaellukselle Vuokattiin! 🍂 Syksyn monipuolisin vaellus- ja polkujuoksutapahtuma Halti Outdoor Weekend reippaillaan 7.-9.9.2018 Vuokatin upeissa vaaramaisemissa. Ohjelmassa on ulkoilmatekemistä jokaiseen makuun: ✔️ Perinteinen Vuokatin Vaellus ✔️ Polkujuoksua ✔️ Yövaellus ✔️ Perhevaellus (maksuton!) ✔️ Melontakursseja ✔️ Metsäjoogaa ✔️ Koiravaellus (uutuus!) ✔️ Mielenkiintoisia luentoja Osallistumismaksut nousevat 21.8., joten pakkaa reppusi, haasta kaverisi ja ilmoittaudu mukaan!👇

Halti Outdoor Weekend
2018-07-11T10:25:26

Mitä mieltä Jenna Laukkanen - Olympic swimmer ja uinnin Euroopan mestari on Vuokatin vaaroista? 🏊‍♀️💥💣 Tsekkaa vastaus videolta ja tägää alle se kaveri, jonka kanssa sinä lähtisit uhmaamaan näitä vaaroja Halti Outdoor Weekendiin 7.-9.9.2018! 😍👇

Seuraa meitä Instagramissa @outdoorwknd

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi